Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Üniversitemizin TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Projesi Desteklenmeye Layık Görüldü

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bünyesinde faaliyet gösteren Araştırma Destek Programları Başkanlığı’nın (ARDEB) 1002 – Hızlı Destek Programı kapsamında Üniversitemizin projeleri desteklenmeye devam ediyor.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özgür Kaynar’ın “Dag Kinaz Enzim Aktivite Ölçümünde Yüksek Performans İnce Tabaka Kromatografisinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması” başlıklı projesi, TÜBİTAK ARDEB 1002 programı kapsamında desteklenmeye layık görüldü.

Veteriner Fakültesi olarak Dekanımız Prof. Dr. Özgür Kaynar’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

tubitak1002