TÜRK VETERİNER HEKİMLERİ BİRLİĞİ MERKEZ KONSEYİ BAŞKANI ALİ EROĞLU’NDAN VETERİNER FAKÜLTEMİZE ZİYARET

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, TVHB Merkez Konseyi Genel Sekreteri H. Haluk Aşkaroğlu ve Kastamonu Veteriner Hekimleri Odası Başkanı İbrahim Maşalacı Kastamonu İlimizde yaşanan sel felaketinden dolayı ilçelerimizi ziyaret ettikten sonra Fakültemizi de ziyaret etmişlerdir.

Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan çalışmalar hakkında ALİ Eroğlu’na bilgiler verdi ve teşekkürlerini iletti.

TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, TVHB Merkez Konseyi Genel Sekreteri H. Haluk Aşkaroğlu ve Kastamonu Veteriner Hekimleri Odası Başkanı İbrahim Maşalacı Fakültemiz ile iş birliği içinde yürüttükleri çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli’ye teşekkür etti.

TVHB Baskan2 TVHB Baskan1