Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin ESECELİ Kastamonu Veteriner Hekimler Odası’nın Düzenlediği “ Et ve Süt Sığırlarının Beslenmesi” Konulu Toplantıya Katıldı

23 Ocak 2020 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin ESECELİ Kastamonu Veteriner Hekimler Odası’nın düzenlediği “ Et ve Süt Sığırlarının Beslenmesi” konulu toplantıya katıldı. Toplantıda Hayvan Beslemede genel kurallar ve bölgedeki hayvancılık işletmelerinin sorunlarını tartışarak çözüm önerileri hakkında bilgi verildi. Katılımcılar bu tür toplantıların sık sık düzenlenmesini talep ederek memnuniyetlerini bildirdiler.

12345