Fakültemizde Covid-19 (Korona) Virüsüne Karşı Dezenfeksiyon Çalışmaları

Covid-19 virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında virüsün yayılmasını önlemek amacıyla Fakültemizde dezenfeksiyon çalışmaları başlatıldı.
İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa zamanda tüm dünyaya yayılan Covid-19 ve diğer virüs kaynaklı hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla Fakültemizde akademik ve idari personel odaları, asansörler, koridorlar, lavabolar, sınıflar, laboratuvarlar gibi ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmaları yapılmış olup ilerleyen haftalarda çalışmalar programlı bir şekilde devam edecektir.

dezenfekte1 dezenfekte2  dezenfekte3
dezenfekte5  dezenfekte6 dezenfekte7