Fakültemiz Ev Sahipliğinde Üniversite-Tarım ve Hayvancılık Sektör Buluşma Toplantısı Düzenlendi

9 Haziran 2022 saat 14.00’da Fakültemiz toplantı salonunda Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer KÜÇÜK başkanlığında sektör paydaşları ile Tarım ve Hayvancılık alanındaki sorunlar, çözüm önerileri, üniversite-sektör ikili iş birliği ve protokoller konuları görüşüldü. Toplantıya “Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Devrekani Belediye Başkanı, Kastamonu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Kastamonu Veteriner Hekimler Odası Başkanı, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kastamonu İl Koordinatörlüğü, Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kastamonu Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Kastamonu Süt Üreticileri Birliği, Kastamonu Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği, Kastamonu Arı Yetiştiricileri Birliği ve Özel Tarım ve Hayvancılık İşletmeleri Temsilcileri” katılım sağlamıştır.